Electrician autorizat, electricieni autorizati

Electrician sector 6 autorizat Bucuresti - Marius Serban

 0766 241 681 sau 0727 740 877

Electrician autorizat sector 6 Bucuresti


Electrician din Bucuresti, autorizat de catre ANRE, deservesc prin lucrari si interventii electrice abonatii ENEL sau DIGI din zona sectorului 6, in urmatoarele locatii: Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Lujerului, Ghencea, Militari, Drumul Taberei, Apusului, Crangasi, persoana de contact - Marius Serban.
Dintre cerintele din partea clientilor cu care ma confrunt destul de des in calitate de electrician , enumar: montajul aparaturii electrice, tablouri electrice automate, prize, senzori de gaz sau miscare, protectii electrie, corpuri de iluminat, lustre, aplici, neoane, spoturi, de asemenea interventiile electrice in instalatiile electrice la defectiuni primeaza.

Mobilitatea imi permite sa ma deplasez in orice locatie din sectorul 6 Bucuresti, atat eu sau colegii mei electricieni autorizati, care sunt calificati si atestati de catre ANRE in aceasta meserie, care presupune o mare atentie in exercitarea ei.
Nu apelati la personal care nu este calificat si autorizat electric, deoarece consecintele pot fi devastatoare.
Majoritatea persoanelor apeleaza la diversi mesteri ,pentru remedierea problemelor electrice cu care se confrunta, nestiind la ce pericol  pot sa se expuna atat ei sau bunurile din camin, cat si cei angrenati in aceea operatie electrica.
Improvizatiile de natura electrica trebuiesc evitate, deoarece acestea sunt cauzele principale ale incendiilor de natura electrica.

Pentru orice problema cu care va confruntati pe parte electrica in zona sectorului 6 din Bucuresti, contactati un electrician autorizat ANRE, la telefoanele: 0766241681 sau 0727740877, persoana de contact - Marius Serban, electrician sector 6.

Periodic este indicat, sa solicitati o verificare a instalatiei electrice din locuinta, deoarece cu trecerea timpului, aparatajul din care este formata, poate da semne de oboseala, care poate genera defectiuni ale aparaturii electrocasnice sau chiar electrocutari . Indicat este sa apelati la personal autorizat, deoarece electricienii autorizati de catre ANRE, raspund pentru lucrarile electrice executate.

Asigur in sectorul 6 , servicii de depanari ale instalatiei electrice sau interventii in caz de defectiune ale tabloului electric de sigurante, diverse lucrari de la cele mai simple pana la cele mai complexe pentru consumatorii de electricitate, persoane fizice.

Daca aveti nevoie de serviciile mele electrice pentru:
- inlocuire tablou electric
- montat lustra
- montat intrerupatoare sau prize
- instalat circuite electrice suplimentare
- verificat instalatie electrica
apelati cu incredere maxima, deoarece activez in domeniul electric de foarte mult timp si posed atat cunostiinte tehnice cat si practice, fiind detinator de legitimatie eliberata de ANRE.