Electrician autorizat, electricieni autorizati

 

Csectetue

Electrician  autorizat - Marius Serban - 

0766 241 681 sau 0727 740 877

Electrician autorizat sector 4 Bucuresti


Electrician autorizat din Bucuresti, realizez pe raza sectorului 4 din Bucuresti, lucrari si interventii autorizate in urmatoarele zone: Tineretului, Oltenitei, Giurgiului, Brancoveanu, Metalurgiei, Aparatori, Vacaresti, Viilor, Gazarului, Racovita Emil...


Apeland la serviciile mele electrice, veti beneficia de garantia unei lucrari sau interventii electrice de calitate, care nu genereaza in timp probleme de natura electrica.

Persoana de contactat pentru zona sectorului 4 este Marius Serban ce poate fi apelat la cele doua numere de telefon 0766241681 sau 0727740877.


Activez pe raza sectorului 4 in calitate de electrician autorizat pentru: lucrari electrice, cum ar fi tablouri electrice automate noi, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat, senzori, circuite electrice noi, modificari ale instalatiilor electrice existente, intervin in regim de urgenta la defectiunile aparute in instalatia electrica ce apartine abonatului de electricitate ENEL.


Instalatia electrica a locuintei dumneavoastra trebuie tratata din punct de vedere tehnic, in modul cel mai serios, deoarece are un rol important pentru o functionare optima a aparatajului electric.


Majoritatea defectiunilor care pot apare la instalatiile electrice interioare, sunt defectiunile aparute la panoul electric de sigurante, care joaca rolul principal in protectia instalatiei sau protectia omului la electrocutare.


Periodic este recomandat  a se efectua un control al tabloului electric, care trebuie executat numai de catre electricieni autorizati, singurii specialisti care pot sa-si asume responsabilitatea pentru lucrarea sau interventia efectuata. 


Recomand in calitate de electrician autorizat ANRE, achizitionarea si utilizarea aparaturii electrice omologate si evitarea celei contrafacute, fie ca este vorba de o priza sau un tablou electric.


Apeland la serviciile mele electrice, veti beneficia atat de calitatea cat si de garantia operatiunii electrice pe care o realizez, deoarece lucrez in domeniul electric de foarte mult timp si detin cunostiinte tehnice cat si practice in domeniul electric.