Electrician autorizat, electricieni autorizati

 

Sectetue

Electrician sector 3 autorizat Bucuresti - Marius Serban - 0766.241.681 sau 0727.740.877  

Electrician sector 3 autorizat Bucuresti


Electrician autorizat din Bucuresti, deservesc abonatii ENEL din sectorul 3 , prin lucrari si interventii electrice diverse , in general pentru mediul casnic, persoana de contact - Marius Serban - electrician autorizat ANRE.
Lucrarile sau interventiile electrice efectuate se adreseaza locuitorilor din acest sector, care sunt abonati ai furnizorilor de electricitate ENEL sau DIGI din Bucuresti.

Prezenta mea in calitate de electrician, este efectuata fie individual sau insotit de o echipa formata din electricieni autorizati de catre ANRE, in urmatoarele zone: Dristor, Camil Ressu, Titan, Liviu Rebreanu, Piata Unirii, Alba Iulia, Decebal, Mihai Bravu, Vitan...

Dintre lucrarile pe carte le execut amintesc o parte: tablouri electrice automate, prize, corpuri de iluminat, protectii electrice, interventii de urgenta.

Apelati numai la serviciile unui electrician autorizat in zona sector 3, atat pentru realizarea de lucrari in instalatia electrica de utilizare sau interventii la deranjamentele electrice, deoarece acesta poseda cunostiintele tehnice si practice in realizarea sau depanarea instalatiilor electrice.

Apelati la serviciile electrice, ce pot fi programate la cele doua numere de telefon: 0766241681 sau 0727740877, persoana de contact - Marius Serban - electrician autorizat ANRE.


Recomand ca la o perioada de cel putin 3 ani sa se faca o verificare amanuntita a instalatiei electrice, in special a panoului electric de sigurante deoarece acesta joaca rolul cel mai insemnat al protectiei electrice si aceasta operatiune sa fie realizata de electricieni autorizati ANRE.