electrician sector 3

Electrician sector 3 autorizat Bucuresti

Electrician autorizat din Bucuresti, deservesc abonatii ENEL din sectorul 3 , prin lucrari si interventii electrice diverse , - Marius Serban - 0727 740 877 - electrician autorizat ANRE.
Lucrarile sau interventiile electrice efectuate se adreseaza locuitorilor din acest sector, care sunt abonati ai furnizorilor de electricitate ENEL sau DIGI din Bucuresti.
Prezenta mea in calitate de electrician, este efectuata fie individual sau insotit de o echipa formata din electricieni autorizati de catre ANRE, in urmatoarele zone: Dristor, Camil Ressu, Titan, Liviu Rebreanu, Piata Unirii, Alba Iulia, Decebal, Mihai Bravu, Vitan...
Dintre lucrarile pe carte le execut amintesc o parte: tablouri electrice automate, prize, corpuri de iluminat, protectii electrice, interventii de urgenta.
Apelati numai la serviciile unui electrician autorizat in zona sector 3, atat pentru realizarea de lucrari in instalatia electrica de utilizare sau interventii la deranjamentele electrice, deoarece acesta poseda cunostiintele tehnice si practice in realizarea sau depanarea instalatiilor electrice.
Apelati la serviciile electrice, ce pot fi programate la cele doua numere de telefon: 0766241681 sau 0727740877, persoana de contact - Marius Serban - electrician autorizat ANRE.

Acasa - - Sector 1 - Sector 2 - Sector 3 - Sector 4 - Sector 5 - Sector 6

imagini electrice - Servicii la domiciliu - Instalatii electrice -

- Recenzii clienti

- Oferta electrica

- interventii electrice

- Contact