electrician sector 2

Electrician sector 2 Bucuresti autorizat ANRE

0766 241 681 sau 0727 740 877

Electrician autorizat sector 2 Bucuresti

Electrician autorizat de ANRE, realizez lucrari si interventii de specialitate electrica in zona sectorului 2 din Bucuresti: Mosilor, Obor, Colentina persoana de contact - Marius Serban.
Dintre lucrarile pe care le efectuez enumar o parte: tablouri electrice automate, instalatii electrice noi, verificari ale instalatiilor electrice vechi, montaj de prize, corpuri de iluminat, intrerupatoare, senzori, protectii electrice, depanarea instalatiei electrice ce apartine abonatului ENEL.
Apelati cu incredere la serviciile electrice pe care le desfasor, deoarece activez in meseria de electrician de foarte mult timp si dau dovada atat de cunostiinte teoretice cat si practice in domeniul electric.
Executarea de lucrari sau interventii se realizeaza dupa fixarea unei programari telefonice la cele 2 numere de telefon: 0766241681 sau 0727740877.
Evitati accesul persoanelor care nu sunt autorizate pentru a desfasura diferite operatiuni in instalatia electrica ce va apartine, deoarece nepriceperea acestora poate sa va creeze probleme neplacute care pot sa apara imediat sau in timp. Majoritatea cauzelor incendiilor sunt scurtcircuitele electrice, care iau nastere in urma improvizatiilor electrice si nerespectarii normelor tehnice in vigoare pentru executaea instalatiilor electrice.
Operez atat individual sau impreuna cu echipe formate din electricieni autorizati pe raza sectorului 2 si detin toate mijloacele tehnice pentru interventii de urgenta electrica.

Acasa - - Sector 1 - Sector 2 - Sector 3 - Sector 4 - Sector 5 - Sector 6

imagini electrice - Servicii la domiciliu - Instalatii electrice - Oferta electrica- Recenzii clientiinterventii electrice - Contact