Electrician autorizat, electricieni autorizati
electricieni-autorizati.ro


0766 241 681 sau 0727 740 877


Electrician zona sector 1 Bucuresti

Electrician autorizat sector 1 Bucuresti


Electrician autorizat in sector 1, atestat de catre ANRE, deservesc prin lucrari electrice si interventii electrice autorizate, abonatii ENEL ce isi au locatia in zona din sectorul 1: Bucurestii, Noi, Grivitei, Pajura, Gara de Nord, Dinicu Golescu, Banu Manta, Floreasca, Dorobanti, Victoriei...

Realizez lucrari electrice de calitate alaturi de echipe formate numai din electricieni autorizati si utilizez numai aparatura electrica omologata, astfel incat dumneavoastra in calitate de client sa aveti garantia si convingerea ca lucrarea efectuata va fi una durabila pe o perioada nelimitata de timp si nu va fi predispusa sa creeze probleme de natura electrica.

Serviciile prestate in sectorul 1 se desfasoara dupa fixarea unei programari telefonice ce poate fi efectuata la cele doua numere de telefon : 0766241681 sau 0727740877, persoana de contact fiind Marius Serban electrician autorizat ANRE sector 1.

Dintre lucrarile uzuale pe care le efectuez enumar o parte: tablouri electrice automate, montaj de prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat, circuite electrice noi sau suplimentare, verificarea instalatiei electrice, montaj de senzori si protectii electrice, interventii la defectiunile electrice .
Lucrarile sunt mult mai complexe, mai sus am enumerat doar lucrarile cele mai solicitate.

Apelati numai la electricieni autorizati, este un sfat cu adevarat intelept, deoarece majoritatea incendiilor provocate de scurtcircuitele electrice, au fost initiate de improvizatii si accesul unor persoane care aveau doar cunostiinte minime despre electricitate si care realizau instalatii electrice care nu respectau cele mai elemetare notiuni electrice.

Marius Serban, electrician ce activeaza in sectorul 1  de peste 20 de ani, este gata sa va raspunda solicitarilor dumneavoastra.

Orice problema a instalatiei electrice poate fi rezolvata printr-un simplu telefon - 0766241681 sau 0727740877.