Electrician autorizat, electricieni autorizati
electricieni-autorizati.ro

Oferta electrica

0766 241 681

0727 740 877

Serviciul electric de prestari servicii cu lucrari si interventii electrice la domiciliul clientilor - electricieni-autorizati.ro , vine in intampinarea clientilor cu oferte periodice. Programul nostru si experienta acumulata ne permit sa ajutam diferiti clienti sa se bucure de oferte la servicii electrice.


Echipele colaboratoare sunt formate din electricieni autorizati si realizeaza lucrari electrice la un nivel acceptabil in privinta costurilor la urmatoarele persoane: persoane cu dizabilitati, persoane singure care au probleme financiare , persoane varstnice cu pensie mica, someri, persoane grav bolnave.


De asemenea acest serviciu are la un anumit interval de timp, diverse oferte care se adreseaza tuturor abonatilor de electricitate.


Oferta pentru luna calendaristica Aprilie si Mai 2019, este inlocuirea tabloului electric de sigurante vechi, cu unul nou modern, automat, ce asigura o siguranta maxima in caz de supratensiune, supracurent sau o protectie in cazul producerii unei electrocutari. Pentru detalii suplimentare sunati la numarul de telefon 0766241681, persoana de contact Marius Serban .


Oferta este limitata, completati formularul de la pagina de contact cu datele dumneavoastraPentru detalii apelati : 0766241681 sau 0727740877, sau completati formularul de mai jos.

Oferta electrica se adreseaza abonatilor de electricitate ai companiei ENEL din Bucuresti.

Nume

Email

Solicitare

sigurante_mpr.jpg