Electrician autorizat, electricieni autorizati
electricieni-autorizati.ro

Csectetue

Nsectetue

Informatii utile consumatori ENEL


Serviciile electrice autorizate se adreseaza consumatorilor de energie electrica, care detin un contract de furnizare cu distribuitorul electric ENEL sau DIGI.
Apeland la serviciile mele, acestea sunt utile numai daca problema electrica este dupa aparatul de inregistrare a energiei electrice, adica in aval de contorul electric.
In centrul preocuparii permanente de a satisface in mod legal problemele cu care se confrunta clientii, depun toate eforturile pentru o informare corecta si la obiect.

O informatie utila pentru aceia care apeleaza la electricieni pentru lucrari sau interventii electrice la domiciliu, este de a solicita legitimatia respectivului electrician, sa se informeze de valabilitatea acesteia si gradul de autorizare si daca se afla in listele oficiale cu electricieni autorizati, care se afla pe site-ul ANRE.

Intreruperile de energie electrica pot fi semnalate telefonic la numarul 0219291.

Daca aveti probleme cu contorul electric, cum ar fi discul este blocat, afisajul nu este vizibil, trebuie anuntat operatorul.
Nu permiteti accesul electricienilor care nu sunt autorizati la panoul electric, efectuarea de lucrari, interventii, revin numai electricienilor autorizati.

Marius Serban electrician autorizat, va sta la dispozitie pentru interventii in urmatoarele sectoare din Bucuresti : sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si poate fi contactat la numerele de telefon: 0727740877 sau 0766241681.


Informatii electrice


0766 241 681 sau 0727 740 877

separator_electric.jpg